Adverteren? Vragen? Linkruil? Guestpost?info@planuwvakantie.be

Lekker eten op je citytrip in deze 5 Europese steden

eten op citytrip europa
0Shares

Ken je dat gevoel ook? Dat je een citytrip tot in de puntjes hebt voorbereid met alles wat je wilt zien en waar je kan winkelen, maar tegen de avond, op zoek naar een leuk restaurantje, uiteindelijk terecht komt bij een middelmatig tentje. Dat is natuurlijk jammer. Om dat te voorkomen delen wij vijf bijzondere adressen met jou zodat jij nooit mee hoeft te zoeken in een van onderstaande grote steden.

Barcelona, restaurant Tapas 24

Carles Abellan is de superchef van Tapas 24. Het is hier echt eten op sterren niveau en dit wordt beaamd door de bijna 4000! reviews op Tripadvisor van gasten uit elk deel van de wereld. Je kan er ontbijt, lunch en diner eten op hoogstaand niveau.

Adres: Calle Diputació, 269 08007 Barcelona
Aantal sterren op tripadvisor: 4/5
Website: www.carlesabellan.com
restaurants citytrip

New York, restaurant Balkanika

Heb je een hotel in New York geboekt maar geen zin in het hotelrestaurant? Doe eens iets geheel anders en ga naar dit mezze-restaurant. Mezze zijn een soort tapas uit de oostelijke hoek van het Middelandse Zeegebied en enorm trendy in New York. – Dit restaurant is permanent gesloten.

Worry less, travel more!

Boedapest, Café Callas

Dit art-deco café-restaurant bevindt zich vlak naast de Opera en biedt het beste van de Hongaarse gastronomie. Wat dacht je van een in ‘Gödöllöstijl’ gevulde kippenpoot met dille-paprikasaus en als dessert een overheerlijke Zserbo bonbon? Ook voor de beste Hongaarse wijnen ben je hier op het juiste adres.

Adres: Andrássy Avenue 20, 1061 Budapest
Aantal sterren op tripadvisor: 4/5
Website: www.callashouse.com/en/dining/

Parijs, restaurant Comice

De haute cuisine van de Franse keuken is meestal erg prijzig en ver uit bereik van de meeste citytrippers. Canadese chef-kok Noam Gedalof heeft daar verandering in gebracht toen hij samen met zijn partner, sommelier: Etheliya Hananova Comice zijn begonnen. Erg lekker om zo de Franse keuken te proeven!

Adres: 31 Avenue de Versailles, 75016
Aantal sterren op tripadvisor: 4,5/5
Wbesite: www.comice.paris/

Londen, restaurant Momo

Als Momo ook nog een hotel had gehad hoefde u dit complex helemaal niet uit, want het bestaat uit drie aparte horecadelen: Familia is een restaurant met heerlijkheden uit de Maghreb, Mo is een trendy bazaarcafé en bij Downstairs at Momo kunt u terecht voor een heerlijke cocktail.

Adres: 25 Heddon Street
Aantal sterren op tripadvisor: 4/5
Website: www.momo.london/

0Shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *