Adverteren? Vragen? Linkruil? Guestpost?info@planuwvakantie.be

Citytrip naar het romantische Parijs

citytrip parijs
0Shares

Parijs staat bekend als de stad van de liefde. De twee bekendste hoogtepunten in deze stad zijn natuurlijk het Louvre en de Eiffeltoren, maar Parijs is meer dan dat. Voor de liefhebbers van cultuur en architectuur is het een aanrader om eens een hotel in Parijs te boeken en deze stad te gaan verkennen.

Bekendste bezienswaardigheden

Parijs is een stad die veel bezienswaardigheden kent. De Eiffeltoren is de allerbekendste, maar ook de Notre Dam, Het Louvre en de Arc de Triomphe mag u niet missen. Het voordeel is dat veel van deze bekende bezienswaardigheden een online ticketservice hebben. U kunt dus vooraf entree kaartjes bestellen, zodat u niet in de rij bij de kassa hoeft te staan.
stedentrip romantisch parijs

Romantiek op de Seine

Dit is de plek voor de romantiek in Parijs. Deze rivier stroomt langs veel grote bezienswaardigheden in de stad zoals de Eiffeltoren en de Notre Dame. Er zijn verschillende boottochten die over de Seine gemaakt kunnen worden. Van een toeristenboot overdag tot een romantische sloep voor twee in het schemerlicht. Langs de Seine zijn ook veel Parijse hotels te vinden die dicht bij het stadcentrum liggen.

Once a year go somewhere you’ve never been before

Het echte Parijs in Le Marais

Le Marais is een levendige wijk in Parijs. Deze buurt staat bekend als homobuurt, maar ook vooral om de vele leuke barretjes en restaurants. Rue Vieille is de hoofdstraat van deze wijk en een goed vertrekpunt om de buurt te gaan verkennen. Hier is onder andere het Picasso museum te vinden en in de zomer kan er lekker gepicknickt worden in het park Place des Vosges.

Pikant diner in de Moulin Rouge

Deze Franse stad staat al vanaf het begin van de 20e eeuw bekend om zijn nachtleven. De Moulin Rouge is daar het bekendste onderdeel van. Over de shows doen al jaren lang de wildste verhalen de ronde. Nu kan er heerlijk gegeten worden terwijl dames en heren pikante shows opvoeren.

0Shares

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *