Adverteren? Vragen? Linkruil? Guestpost?info@planuwvakantie.be

Een avontuurlijke reis maken? Ben jij klaar voor dit soort vakantie?

avontuurlijke reis
0Shares

Het is zomer, er zijn duizend-en-één redenen om je koffer te pakken en op vakantie te vertrekken. Zeker met de vele last minute aanbiedingen is het verleidelijk om gewoon een vliegticket te boeken en ergens in een nieuwe regio te stranden. Maar wat doe je dan met de overnachtingen? Maak je geen zorgen over hotels, kies voor een sportieve vakantie en laat je van je avontuurlijkste kant zien!

Online je kledij shoppen!

Het enige wat je nodig hebt zijn aangepaste kledij, stevige schoenen en ook nog wat materiaal om te overnachten. Als je dit niet bij de hand hebt maar toch last minute wilt vertrekken kun je bij menig onlineshop terecht, ideaal! Bij bol.com vind je ongeveer alles wat je kan bedenken voor een avontuurlijk uitje, je kan ook uitgebreid kiezen uit een ruim gamma van verschillende kleuren en merken. Als je uiteindelijk je beslissing hebt gemaakt hoef je alleen nog maar op bestellen te drukken en dan even wachten, binnen korte tijd kan je je bestelling in ontvangst nemen.
avontuurlijke vakantie

You don’t need magic to disappear. All you need is a destination.

Wie kent niet de avonturen van Tom Waes

Iedereen verlangt wel eens naar een extreme vakantie, maar misschien heb je nog geen flauw benul naar waar. Als je inspiratie te kort komt, kan je altijd wat leuke ideeën opdoen bij de extreme vakanties van Tom Waes. Na een reeks uitdagende avonturen in Tomtesteron gaat Tom opnieuw aan de slag met het tv programma reizen Waes op Tv zender één over extreme reisbestemmingen. Veel mensen volgen hem al in avontuurlijke vakanties, het wordt steeds meer een populaire manier van reizen.

Waarom kiezen we voor een avontuurlijke reis?

Dit is aan één kant te wijten aan het feit dat de wereld geen grenzen meer kent. Je kan bijna elk land bezoeken en de mooiste plekjes ter wereld opzoeken zonder al te veel moeite te doen. Aan de andere kant is deze dorst naar avontuur voor velen een ontsnappingsroute uit deze wereld van luxe. Heel het jaar door hebben we alles in huis, zijn we overal bereikbaar en eten we wat we maar bedenken kunnen. Op een avontuurlijke reis wordt onze keuze beperkt en focust onze geest maar op enkele dingen. Dit zorgt voor een oase van rust. Pak je spullen bij elkaar en verdwaal in de natuur. Goedkoop, leuk en avontuurlijk!

0Shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *